JARVAN TALLIAPU


Etusivu Johanna Jarva CV Palvelut ja hinnasto Yhteystiedot

Johanna JarvaJohanna

Olen syntynyt vuonna 1984 ja asun tällä hetkellä Lohjalla koirani kanssa. Olen ratsastanut ja harrastanut hevosia vuodesta 1991 lähtien ja ensimmäisen oman hevoseni sain 15-vuotiaana. Hevoset vetivät minua puoleensa niin paljon, että lukion jälkeen päätin lähteä opiskelemaan hevosalaa ja näin harrastuksesta tuli minulle työ sekä elämäntapa.

Valmistuin hevosenhoitajaksi Ypäjän Hevosopistosta vuonna 2006. Opinnoissani suuntauduin hevoskasvatukseen ja talliympäristön hoitoon. Opintoihin kuuluvat työharjoittelut suoritin MTT:n talleilla sekä New Hillissä Inkoossa. Valmistuttuani sain heti vakituisen työpaikan hevosenhoitajana Kotisillan tallilla Karjalohjalla. Siellä työskentelin 2,5 vuotta kunnes päätin lähteä jatkamaan opintoja. AMK Agrologiksi valmistuin Hämeen Ammattikorkeakoulusta Mustialan yksiköstä kesällä 2011. Pääaineena minulla oli Yritystaloutta ja markkinointia, sekä sivuaineina hevostaloutta ja tuotantotaloutta. Agrologi opintoihin kuuluvan maatilaharjoittelun suoritin Västankvarnin tilalla Inkoossa sekä erikoistumisharjoittelun Saksassa Gestüt Kempke Hofissa.

Työkokemusta minulla on hevosalalta useamman vuoden ajalta. Olen jo nuorena tehnyt talleilla hommia ratsastuspalkalla. Opintojeni ohessa olen työskennellyt useilla eri talleilla viikonloppuisin ja lomilla. Kokemusta on kertynyt kaikenlaisista hevosista sukupuoleen tai ikään katsomatta. Luonteeltani olen iloinen ja rauhallinen, työssäni ahkera ja tunnollinen.© Jarvan Talliapu ¦ Johanna Jarva ¦ p. 050-5601037
johanna.jarva(a)gmail.com